Nieuwsarchief

27 juni
2 juli verschijnt ons tweede boek; Wonderlijk West-Friesland. De boeken kunnen vanaf vandaag worden besteld. Omslag Voorzijde

31 mei
Nog net op de valreep; onze nieuwsbrief voor mei.

23 mei
Maak kennis met Martijn Adelmund. (Foto: Robbert Kamphuis)Martijn Adelmund verkleind

29 april
In onze nieuwsbrief van april onder meer aandacht voor het Heggerijders Festival.

6 april 2016
We stellen weer twee nieuwe auteurs voor: Judith van Lunsen en Josephine VollbehrJudith en Josephine2

31 maart 2016
In onze nieuwsbrief van maart: Festivalseizoen van start en De Magie van West-Friesland.

Kasteel_Radboud_Medemblik

28 maart 2016
Abe de Verteller is winnaar van de Bastaard Fantasy Award in de categorie beste entertainment!Abe

 

15 februari 2016
In onze maandelijkse nieuwsbrief onder meer aandacht voor onze allereerste ‘deel & win’-actie. Meedoen kan nog t/m 16 februari. Je kunt een exemplaar van ons boek Toverij & Toveressen winnen en als deze actie succesvol is, gaan we vaker gratis boeken weggeven. Alle reden om eens een kijkje op onze Facebookpagina te nemen.

8 februari 2016
Het nieuwste boek van Abe J. van der Veen, beter bekend als Abe de Verteller zal dit jaar verschijnen bij Fantastisch Verleden. Abe: “Je komt alles te weten over witte wieven, alven, waternekkers, kabouters, weerwolven en nog veel meer. Ik ben blij en vereerd dat dit boek uitgegeven zal worden door de uitgeverij Fantastisch Verleden”.

1 februari 2016
Er is een recensie van Toverij & Toveressen verschenen op Wiccan Rede.

22 januari 2016
Toverij & Toveressen wordt besproken door André Horlings op Historiek in een artikel met als titel Magie van toveressen opeens weer hip. Eerder was er al een mooie bespreking op Hebban, waar Toverij & Toveressen 4 sterren kreeg.

20 januari 2016
Onze nieuwsbrief van januari heeft als thema ‘ Eropuit’.

11 januari 2016
Nieuw artikel van Fantastisch Verleden op Historiek: De Nederlander en magie

2 november 2015
Op een zonovergoten Halloweenmiddag ‘toverde’ heks Mariska het boek Toverij & Toveressen tevoorschijn zodat het kon worden aangeboden aan de directeur van museum de Heksenwaag, drs. Jeanette Blake. Vervolgens luisterde het aanwezige publiek geboeid naar auteur Ruud Borman, die onder meer vertelde over de connectie tussen veenlijken uit de prehistorie en heksenvervolgingen in de 15e en 16e eeuw. Aandacht van de pers was er ook; er verschenen artikelen in de IJsselbode, Zenderstreeknieuws, het Algemeen Dagblad en de Gelderlander.

Boekpresentatie.Toverij.en.Toveressen

21 oktober 2015
Zaterdag 31 oktober a.s., Halloween (én de laatste dag van de Maand van de Geschiedenis), wordt het eerste exemplaar van het boek Toverij & Toveressen van auteur Ruud Borman aangeboden aan de directeur van museum de Heksenwaag te Oudewater, drs. Jeanette Blake. Voor meer informatie over deze activiteit, zie onze activiteitenagenda. Voor meer informatie over het boek en om het vast te bestellen (nu bestellen = 31 oktober in huis) zie onze boekenpagina.

25 september 2015

OmslagVoorzijdeDef

Toverij & Toveressen verschijnt 31 oktober

31 oktober verschijnt ons eerste boek: Toverij & Toveressen, achtergronden van heksenvervolging in Nederland. De auteur is Ruud Borman. Meer informatie vind je hier.

10 september 2015

Uitgeverij Fantastisch Verleden gaat van start

Fantastisch Verleden gaat boeken uitgeven over tot de verbeelding sprekende onderwerpen uit de Nederlandse geschiedenis en prehistorie met als doel ‘de magie van het verleden’ te laten zien.
Lees hier het volledige persbericht.

Bewaren